Du kan kun deltage i undersøgelsen, hvis du er fjernvarmeforbruger hos Hvidovre Fjernvarme.

Hvorfor er det vigtigt at deltage i spørgeskemaundersøgelsen:

  • Fjernvarmeforbrugerne er de vigtigste for Hvidovre Fjernvarme: Vi er interesseret i at vide mere om dig, dine forbrugsvaner, samt dine erfaringer med fjernvarmen, så Hvidovre Fjernvarme kan blive et endnu bedre fjernvarmeselskab for dig. Vi kan bl.a. målrette vores energispareindsats mod dine behov.
  • Fordi Hvidovre Fjernvarme er forbrugerejet: Hvidovre Fjernvarme er et forbrugerejet fjernvarmeselskab, hvilket sikrer, at det er fjernvarmeforbrugernes interesser, der danner udgangspunktet for vores arbejde. Hvad vi gør for dig, gør vi for alle. Hvad vi får fra dig, gavner alle.

Tilgå spørgeskemaundersøgelsen ved at klikke her!

På forhånd tak!

Mvh. Hvidovre Fjernvarme

 

Udover at dine svar vil bidrage til at optimere Hvidovre Fjernvarme, så vil de blive anvendt i et europæisk projekt, ved navn REScoop PLUS, hvor Hvidovre Fjernvarme er projektdeltager. Projektet har til hensigt at undersøge forbrugeradfærden i forbrugerejede energiselskaber. Formålet er at bevise de positive sideeffekter ved den forbrugerejede struktur, samt at hjælpe de forbrugerejede energiselskaber i konkurrencen med store kommercielle energiselskaber på et europæisk niveau. Spørgeskemaundersøgelsen er derfor blevet udarbejdet i et samarbejde mellem Hvidovre Fjernvarme og det hollandske universitet Twente.

Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte Rie Krabsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller du kan gå ind på hjemmesiden www.REScoop.eu, hvor du kan finde mere information om REScoop PLUS.