Få fjernvarme i et fjernvarmeområde
Hvorfor fjernvarme?
Fjernvarmen er grøn
I dag produceres størstedelen af fjernvarmen på vedvarende energi. Hvis du konverterer fra gas til fjernvarme, reducerer du over 60 % af dit CO2-udslip, mens du reducerer over 70 % ved at konvertere fra olie til fjernvarme.
Fjernvarmen er lydløs og lugtfri
I modsætning til naturgas og olie, er fjernvarmen en lugtfri og lydløs løsning. I fjernvarmeanlægget suser dit varme vand igennem for at varme dit hus op – uden at du hverken kan høre eller lugte det. Fjernvarmeanlægget er desuden fuldt isoleret, så du taber mindre varme, og får mere varme ud til dine radiatorer.
Du kan spare penge
Hvis du opvarmer dit hus med olie eller el, kan du opnå en stor besparelse ved at få installeret fjernvarme. Din besparelse er så stor, at du i løbet af få år, har tjent din investering hjem igen. Hvis du opvarmer dit hus med gas, er besparelsen også stor. På nuværende tidspunkt er gasprisen er historisk høj.
Det er nemt at have fjernvarme
Fjernvarmen kræver minimal service og vedligehold. Det er et system, der kører af sig selv. Og I Hvidovre er det nemmere og billigere for fjernvarmens parcelhuskunder i forhold til andre fjernvarmeselskaber, da den service, anlægget kræver, tilbydes kvit og frit. Servicen hedder Fjernvarmens Serviceordning.
Fjernvarmen er fremtidssikret
Fjernvarmen er et fleksibelt og omstillingsparat system, hvor varmen produceres fra flere energikilder. Det betyder, at fjernvarmen er klar til eventuelle ændringer eller forandringer i energiforsyningen. Desuden er fjernvarmen med sine grønne ambitioner allerede godt på vej ind i fremtiden.
Fjernvarmen er forbrugerejet
Fjernvarmen i Hvidovre er forbrugerejet. Det betyder, at det er forbrugerne, der har den endelige beslutningskompetence, hvad angår fx økonomi eller større projekter. Fjernvarmeforbrugernes interesser bliver på denne måde sikret, med et særligt fokus på at holde varmeprisen nede.
Hvad koster det?
Hvis du opvarmer dit hus med el i dag, skal du tage kontakt til os på tlf. 36 38 38 00 eller e-mail ebo@ebo.dk.
Afkoblingspuljen
Ved afkobling af naturgasnettet opkræver det statslige gasdistributionsselskab EVIDA et afkoblingsgebyr på 8.200 kr. til dækning af omkostninger ved afkoblingen. Hvis du vil kvitte naturgassen, og konvertere til en grønnere fjernvarmeløsning, kan du søge om tilskud fra afkoblingspuljen. Midlerne fra ordningen fordeles efter princippet først til mølle.
Du kan søge tilskuddet hos Evida. Du kan læse mere om puljen og afkoblingen på Evida’s hjemmeside her.
Hvordan fjernvarme?
På denne illustration kan du få et overblik over, hvad du skal gøre, og hvornår du skal være i kontakt med fjernvarmen eller fjernvarmens entreprenør. Du skal selv kontakte og koordinere med VVS’eren, der står for den indvendige installation.
På nuværende tidspunkt skal du være opmærksom på, at der er ventetid på at få installeret fjernvarme. Hvis du tilmelder dig fjernvarmen i dag, kan du først forvente at få installeret fjernvarme i 2026.
Ja tak, jeg vil gerne have fjernvarme og bor i fjernvarmeområde.
Når du skriver dig op, siger du ja til, at vi sender dig en kontrakt.
Når du skriver dig op, siger du ja til, at vi sender dig en kontrakt.
På grund af mange tilmeldinger til fjernvarmen, skal du forvente, at du kan blive tilkoblet til fjernvarmenettet i 2026, hvis du tilmelder dig i dag. Kontrakten er bindende efter underskrift af dig. Første besøg får du ca. 3-4 måneder inden forventet installation af fjernvarme.
Sidst i december måned, vil vi udarbejde en liste til hjemmesiden, der giver et overblik over, hvornår fjernvarmeinstallationerne i det kommende år forventes udført.
Vi fremskynder selvfølgelig tilkobling af fjernvarme, hvis det viser sig muligt.
Information og nyheder
Grøn fremtid i sigte: Første spadestik til Fjernvarme i Rebæk Syd og Præstemosen
EFTEROMTALE: Den 12. november blev første spadestik taget til fjernvarmeprojektet i Rebæk Syd og Præstemosen, et symbolsk skridt mod Hvidovres bæredygtige fremtid. Trods novemberkulde og tidligt mørke var stemningen varm blandt de fremmødte beboere, entreprenører,
Tidsplan for fjernvarmeudbygningen i Rebæk Syd & Præstemosen
Klik på billedet for at se tidsplanen Rebæk Syd og Præstemosen vil blive koblet på det eksisterende fælles fjernvarmenet, og blive forsynet med grøn fjernvarme fra VEKS, der er et kommunalt ejet transmissionsselskab. Størstedelen af
Fejring af første spadestik i Rebæk Syd og Præstemosen – alle grundejere er velkommen
Udrulningen af fjernvarmen i ’Rebæk Syd og Præstemosen’ går nu ind i næste etape, og i den anledning inviteres alle områdets grundejere til fejring af første spadestik. Fejringen gennemføres ved Kirkebroen / Femvejen tirsdag